AYDIN / SÖKE - Atburgazı İlkokulu

Nis

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda öğretmenlerimizin rehberliğinde hazırlanan dans, halk oyunu, tiyatro ve şarkılarla coşkuyla kutlandı.

Şbt

Söke'de yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına katılan öğrencilerimiz başarılı bir şekilde mücadele etmiştir. Okulumuzun 4A sınıfı öğrencisi Esma Arslan mangala oyununda Söke 3.'sü olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencimizin başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle okulumuzun bahçesine çeşme yaptırdık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Y.Melih GÜNGÖR, Psikolojik Danışman Selcan KÜRKÇÜ ve Psikolojik Danışman Sultan YAŞAR tarafından öğrencilerimize yönelik Mahremiyet ve Akran Zorbalığı, öğretmenlerimize yönelik Psikolojik Sağlamlık seminerleri verilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı ve sevgiyle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı sevinç ve coşku ile kutladık.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle öğrencilerimizle mahallemizde yaşayan Kıbrıs Gazisi Selahattin Amca'yı ziyarete gittik.

Eyl

Okulların açıldığı ilk hafta kutlanan İlköğretim Haftası programımızda okulumuza yeni başlayan anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimize hoş geldin deyip küçük hediyelerini verdik. İlköğretim haftasının anlamını ve okuma-yazmanın önemini konuşma ve şiirlerle anlattık.

Haz

2022-2023 eğitim-öğretim yılını başarı ile bitirmiş olmanın mutluluğuyla sene sonu karnelerimizi öğrencilerimize dağıttık. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Okulumuzda hem eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu atmak hem de öğrencilerimizde yaşadıkları çevreye ilgi ve duyarlılık kazandırmak amacıyla köyümüzde piknik düzenledik.

Nis

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı çoşkuyla kutladık.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılında Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Ekm

Muhtarlar Gününde köyümüzün muhtarı Abdurrahim ASLAN'ı ziyaret ettik. Öğrencilerimiz kendisine çiçek sundular.